Társaságunkról

Kedves vásárló, ha felkereste ezt az oldalt, minden bizonnyal érdekli kik vagyunk és hogy komoly cégnek számítunk-e.

Cégünk székhelye Szlovákiában találtható. 2006 óta foglalkozunk tetőcsomagtartók és vonóhorgok értékesítésével. Évente több mint 20.000 ügyfelet szolgálunk ki akár interneten kesresztül, akár közvetlenül pozsonyi üzletünkben. Közvetlenül az üzletünk mellett van egy több mint 500 m2 alapterületű raktárunk is, folyamatosan több ezer darab terméket tartunk raktáron.

Márkák széles választéka

Számos márkájú szállítóeszközt és vonóhorgot kínálunk. Ennek több oka is van. Számunkra mindenekelőtt fontos, hogy a vevőnek széles választéka legyen a különböző árkategóriákból. Egy másik ok a különböző gyártók ajánlata. Mindegyik más - más megoldást kínál, de ezek közül mindig csak a  legjobbat választjuk. Ezért van olyan sok márka a kínálatunkban. 

Minden gyártó egyszerűen jó valamiben.

Minden terméket magunk tesztelünk, mert biztosak akarunk lenni abban, hogy amit a vásárlónak kínálunk az valóban megéri az árát és azért is, mert egszerűen élvezzük.

Közvetlen szerződések

Közvetlen szerződést kötünk a gyártókkal az eladott kínálat nagy részére és közvetlenül a gyártósorokról szállítjuk az árut. Ez biztosítja az új termékek, valamint a szervizmunkákhoz szükséges összes pótalkatrész elérhetőségét. Tudjuk, hogy a vásárlónak többre van szüksége a jó árnál, de számunkra fontos, hogy az áraink valóban versenyképesek legyenek.

A kínált szolgáltatások

A szabványos autótartozékok értékesítése szolgáltatásnyújtás nelkül nem történhet meg, ezért a  megfelelő tetőcsomagtartó, vonóhorog vagy egyéb termék kiválasztásával kapcsolatos tanácsokkal kezdődik. Az eladáson kívül, pozsonyi székhelyünkön vonóhorgok, tetőcsomagtartók, tetőboxok, valamint kerékpár és síléctartók felszerelési lehetőségét is kináljuk. E mellett gyakran foglalkozunk különféle szervizmunkákkal, mint például sérült boxok, hordozók javítása, vagy vonóhorgok elektromos berendezéseinek cseréje.

Természetesen garancián túli szervizt is vállalunk. Számunkra egyértelmű, hogy a vásárló nem rövid távra vásárolja a termékeinket, ezért lehetőséget biztosítunk garancián kívüli javításra is. A vásárlás óta eltelt idö nincs korlátozva. Az egyetlen feltétel a gyártótól származó pótalkatrészek elérhetősége.

Miért mi

Az első és legfontosabb a tapasztalat. Munkatársaink egy része több mint 15 éve dolgozik a területen és 2006-os megalakulásunk óta vannak a cegünknél. Az évek során megszerzett tapasztalatok során rengeteg tetőcsomagtartó és vonóhorog márka került át a kezünkön alatt és elmondhatjuk, hogy nagyon jó rálátásunk van. Az évek során a különböző márkák kiválasztásával olyanokat választottunk, amelyek a legjobban működnek és nincs velük probléma. Ez nem csak a stabil és időben történő áruszállítást jelenti, hanem a termék minőségét a gyártó gyors reagálását az új autómodellekre és nem utolsó sorban segítséget az ügyfeleink elégedettségében. Az általunk forgalamazott termékek tehát minőség és ár arány tekintetében a legjobb választást jelentik, amelyek ma a piacon elérhetőek.

Ennek ellenére folyamatosan keresünk új gyártókat vagy komunikálunk régebbi gyártókkal. Gyakran előfordul, hogy a gyártó stratégiát vált és termékei hirtelen olcsóbbak vagy jobb mminőségűek lesznek. Mindezt azért tesszük, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobbat hozzuk el ésszerű áron.

.