G3 légterelő Mercedes Actros

G3 | Légterelő | Kód: G313.128

Gyártási év 1997 - 2011

Elérhetőség
kb. 14 nap
28 870 Ft
22 732 Ft ÁFA nélkül

G3 terelők: Kényelmes szellőzés vezetés közben
A G3 terelők kiváló választás a megbízhatóságot és a hatékonyságot kedvelő autósok számára. Tartós PMMA = polimetil-metakrilátból (ütésálló anyag) készülnek, ami azt jelenti, hogy ezek a terelők ellenállnak az ütéseknek és az extrém hőmérsékleteknek (-35°C és +80°C között). A 21 mm vastagságú és nagy sebességnek ellenálló terelőket hosszú távú kényelemre és védelemre tervezték.

Egyszerű összeszerelés:

A telepítés egyszerű az EasyFIX és Easy-SYSTEM rendszereknek köszönhetően, amelyek gyors telepítést tesznek lehetővé speciális szerszámok használata nélkül. Az anyag rugalmassága csökkenti az összeszerelés során bekövetkező sérülések kockázatát.

Funkcionális előnyök:
Ezek a terelők kényelmes szellőzést tesznek lehetővé rossz időben is, miközben megakadályozzák a víz bejutását a járműbe és csökkentik a szélzajt. Úgy tervezték, hogy ellenálljanak a zord időjárási viszonyoknak, és lehetővé tegyék a könnyű tisztítást.

Ellenőrzött minőség:

A több mint 40 éves hagyományokkal rendelkező G3 biztosítja, hogy minden termék átmenjen a szigorú minőségi teszteken. A vásárlók biztosak lehetnek a kiváló minőségben és a termékkel való elégedettségben.


Paraméterek

Autó márka Mercedes
Autó típus Actros
Autó évjárat 1997 - 2011
Gyártó G3
Alapanyag PMMA

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.