G3 légterelő Alfa Romeo 159 Sportwagon - (939)

G3 | Légterelő | Kód: G319.205

Gyártási év 2005 - most

Elérhetőség
kb. 14 nap
14 400 Ft
11 339 Ft ÁFA nélkül

G3 autó ablak légterelő: Kényelmes szellőzés vezetés közben

A G3 légterelő autóra kiváló választás a megbízhatóságot és a hatékonyságot kedvelő autósok számára. Tartós PMMA = polimetil-metakrilátból (ütésálló anyag) készülnek, ami azt jelenti, hogy ezek a terelők ellenállnak az ütéseknek és az extrém hőmérsékleteknek (-35°C és +80°C között). A 21 mm vastagságú és nagy sebességnek ellenálló terelőket hosszú távú kényelemre és védelemre tervezték.

Egyszerű összeszerelés: 

A telepítés egyszerű az EasyFIX és Easy-SYSTEM rendszereknek köszönhetően, amelyek gyors telepítést tesznek lehetővé speciális szerszámok használata nélkül. Az anyag rugalmassága csökkenti az összeszerelés során bekövetkező sérülések kockázatát.

Funkcionális előnyök:  

Ezek a terelők kényelmes szellőzést tesznek lehetővé rossz időben is, miközben megakadályozzák a víz bejutását a járműbe és csökkentik a szélzajt. Úgy tervezték, hogy ellenálljanak a zord időjárási viszonyoknak, és lehetővé tegyék a könnyű tisztítást.

Ellenőrzött minőség:

A több mint 40 éves hagyományokkal rendelkező G3 biztosítja, hogy minden termék átmenjen a szigorú minőségi teszteken. A vásárlók biztosak lehetnek a kiváló minőségben és a termékkel való elégedettségben.


Paraméterek

Autó márka Alfa Romeo
Autó típus 159
Autó évjárat 2005 - most
Gyártó G3
Alapanyag PMMA

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.